chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові вперше відбудеться Пивна олімпіада

04 серпня 2011 о 09:23

У межах навчань в Галицькій школі гостинності, 10 серпня в «Хмільному домі Роберта Домса» відбудеться Пивна олімпіада, повідомив координатор навчального центру Андрій Кардаш.

Захід складатиметься з теоретичної та практичної частин. На теоретичній частині відвідувачі ознайомляться з історією цього напою, основами пивоваріння та умовами його зберігання. Крім того, вони дізнаються про те, який вид пива підходить до яких страв, який вплив воно має на людей та світову економіку. Практична частина буде у вигляді змагання серед гостей з правильного розливу пива ,поінформували ZAXID.NET в прес-службі Львівської міськради.

«Мета акції – підвищити рівень обслуговування персоналу до міжнародних стандартів, якого особливо будуть очікувати гості Львова під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Адже бездоганно розлите пиво – це, перш за все, візитна картка ресторану, вияв вишуканої гостинності», — розповів Андрій Кардаш.

Учасників Пивної олімпіади оцінюватиме професійне журі, яке складатиметься з представників пивоварень, ресторанної та барної справ.

Вперше цей захід проведуть у Львові, а потім і у інших приймаючих містах України.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути