chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці виставили на продаж найдорожчу квартиру

04 серпня 2011 о 11:38

Найдорожче житло столиці — елітні апартаменти на вул. Паторжинського, 14, з виглядом на Майдан Незалежності, Софіївську й Михайлівську площі виставили на продаж.

За десяти кімнатну квартиру просять $16 мільйонів, пише «Сегодня».

«Це найдорожча елітна квартира в Києві», — сказав ріелтор Олександр Маринчук.

Трирівневе житло знаходиться на останніх поверхах 13-поверхового будинку, побудованого в 2003 році. Квартирка займає 1000 кв.м і складається з 10 кімнат, п'яти санвузлів, сауни, більярдної, спортзалу.

Дві тераси виконані з мармуру, всередині — елітні італійські меблі, виготовлені на замовлення. Жителям будинку надається безкоштовна парковка, послуги охоронця й консьєржа.

«У всіх кімнатах зроблений дизайнерський ремонт, усі меблі й обробка виконані з натуральних матеріалів, є величезний акваріум, камін, авторські вітражі. Сантехніка провідних світових брендів, художнє освітлення. У квартирі є два виходи, свій спа-салон і зона барбекю зі столом, а також джакузі на даху», — розповів Маринчук.

Найближчий конкурент цієї квартири — 5-кімнатні апартаменти в тому ж будинку за $7,380 мільйона.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути