chrome firefox opera safari iexplorer

Україна заплатила 26 млн грн за рекламні ролики на Euronews

12 серпня 2011 о 09:56

ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт», яке підпорядковується Нацагентству з питань «Євро-2012», за результатами тендеру 8 серпня уклало угоди на виготовлення та розміщення телепрограм з умовними назвами Ukrrainian Life та Euro-2012 в ефірі іноземного телеканалу Euronews на загальну суму 26,00 млн грн. 

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує портал «Наші гроші».

За створення та розміщення програми Ukrrainian Life 7,28 млн грн отримає ТОВ «ЕС комюнікейшн груп».

Згідно з конкурсною документацією, потрібно виготовити сім випусків програм хронометражем до чотирьох хвилин. Кожну програму слід розмістити 10 разів, до кожної програми потрібно випустити 20 анонсів хронометражем до 30 секунд. Усі випуски мають вийти в серпні 2011 року.

Програма «з елементами комп’ютерної графіки та музичним оформленням у форматі DVD» має бути озвучена такими мовами: англійська, французька, німецька, італійська, іспанська, португальська, російська, турецька, фарсі, арабська й українська.

ТОВ «Смарт Студіо» отримає 18,72 млн грн за виготовлення та розміщення на Euronews з серпня 2011 року по березень 2012 року 18 випусків телепрограми Euro- 2012 хронометражем чотири хвилини. Кожен випуск, озвучений 11 мовами, повинен вийти 20 разів, також до кожної програми повинні вийти по 20 анонсів хронометражем 30 секунд.

Зміст обох програм повинен «забезпечити тематичну спрямованість та задовольнити потребу в засобах наочної пропаганди», йдеться в технічному завданні. «Існує потреба у виготовленні та розміщенні телепрограм інформативного характеру з висвітлення позитивних рис ведення бізнесу в Україні, культурного надбання, повсякденного життя українців тощо та підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року»

ТОВ «Смарт Студіо» засновано Наталією Крамаренко. Вона разом з Юрієм Каплуненком є також засновником ТОВ «ЕС комюнікейшн груп». Раніше «ЕС комюнікейшн груп», яке володіє телеканалом «Український бізнес-ресурс» (UBR) та виготовляє блоки ділових новин для НТКУ («Перший національний»), раніше неодноразово отримувало єврофутбольні підряди Нацагентства й інших державних закладів.

Нагадаємо, в серпні НТКУ і міжнародний телеканал Euronews запускають україномовну версію Euronews.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути