chrome firefox opera safari iexplorer

Відеопосібник з фітнесу

26 серпня 2011 о 20:11

Україна – батьківщина багатирів. З казок та народних легенд ми знаємо про Котигорошка, Кирила Кожум’яку, Іллю Муромця. Наш співвітчизник Іван Піддубний був найсильнішою людиною свого часу.

Поради про те, як гідними нащадкам цих героїв правильно займатися фітнесом, дасть Василь Вірастюк – найсильніша людина світу 2004-го і 2007-го років (зріст – 191 сантиметр, вага – 145 – кілограмів, розмір взуття – 46. Лежачи піднімає 225 кілограмів).

Його ученицею стане Ольга Горбачова – колишня телеведуча, засновниця і учасниця групи «Арктика». Вважає себе прагматичною дівчиною, яка знає, що їй потрібно в житті. За кілька останніх років схудла на 12 кілограмів.

У новій програмі «Почни нове життя з Миколою Томенком» глядачі дізнаються про рецепти здорової їжі від Вірастюка і Горбачової, а також засвоять чотири правила для тих, хто хоче в спортзалі зробити собі ідеальну фігуру.

[uppod video=http://ridna.ua/media/video/tomenko_10.flv type=3]

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути