chrome firefox opera safari iexplorer

З Держбюджету на кінофестиваль дружини мільярдера Тігіпка виділили 2 млн грн

22 серпня 2011 о 10:02

Державна служба кінематографії Міністерства культури і туризму 16 серпня уклала угоду з ТОВ «Український кінофестиваль» на підготовку і проведення Одеського міжнародного кіновествалю вартістю 2,00 млн грн. Кошти виділено з державного бюджету.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише портал «Наші гроші».

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «у одного учасника», пояснюється, що вибір процедури пов’язаний з відсутністю альтернативи.

Власниками ТОВ «Український кінофестиваль» є директор Одеського фестивалю Денис Іванов і президент фестивалю Вікторія Тігіпко. Дружині віце-прем’єра належить 91% статутного капіталу фірми.

Нагадаємо, Сергій Тігіпко в останньому рейтингу українських багатіїв «Forbes» знаходиться на 14-му місті ($827 млн).

Другий одеській кінофестиваль пройшов в середині липня за участі світових зірок шоу-бізнесу, у тому числі Джона Малковіча.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути