chrome firefox opera safari iexplorer

Закарпатські виші об'єднають в один?

10 серпня 2011 о 15:27

На засіданні Кабінету Міністрів України сьогодні, 10 серпня, у порядку денному урядовці розглянули Проект указу Президента України про «Про Закарпатський національний університет». Доповідачем з цього питання був Дмитро Табачник.

Як повідомили власкорові ЗІКу джерела в уряді, було прийнято рішення ліквідувати всі державні виші області та створити єдиний Закарпатський університет з подальшим присвоєнням йому статусу національного, тобто про створення «Закарпатського національного університету».

Як повідомлялося раніше, «Закарпатський університет» буде створено на базі Ужгородського національного, Закарпатського державного, Мукачівського державного університетів та Закарпатського художнього інституту.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути