chrome firefox opera safari iexplorer

«Бориспіль» тепер має єдину службу таксі

07 вересня 2011 о 18:01

У київському аеропорту «Бориспіль» з'явилася єдина служба таксі. Адміністрація аеропорту підписала з компанією «Еліт-Таксі» контракт на обслуговування пасажирів, пише «Сегодня».

Служба бере за послуги більше, ніж вказується на інформаційні табло аеровокзалу, однак надає низку додаткових зручностей, наприклад — розрахунки кредитною карткою або поповнення рахунку мобільного телефону, відзначає видання.

Працюють таксисти біля терміналів «B» і «F» на машинах не старіших за 5 років, з техоглядом, кондиціонерами й ліцензією.

За словами самих таксистів, ціни розраховує спеціальна програма.

«У нас у кожному автомобілі встановлені такі пристрої, ціну рахує програма. Це виключає будь-який обман», — розповідає таксист Володимир.

Водночас приватникам в аеропорт нині зась! Щоб сторонні таксі не могли під'їжджати до будинку аеропорту, усім легальним таксистам видали спеціальні пропускні магнітні картки, що відкривають шлагбаум на в'їзді. А диспетчери по гучномовному зв'язку закликають пасажирів користуватися послугами тільки легальних таксі.

З приватниками до всього бореться «Беркут», однак таксисти не впадають у відчай. Мовляв, роботи в них не поменшає, адже ціни в офіційному вищі, ніж у них.

Договір із ПП «Еліт-Таксі», яке виграло конкурс, був підписаний ще 1 вересня. Проте, за словами прес-секретаря аеропорту Оксани Ожигової, незважаючи на допомогу міліції й Міністерства інфраструктури, проблема з «грачами» все ще актуальна.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути