chrome firefox opera safari iexplorer

Фільм про Кличків вразив Лос-Анджелес

30 вересня 2011 о 11:53

Біографічна кінострічка про найкращих боксерів світу братів Кличків дуже сподобалася мешканцям Лос-Анджелеса, яким днями був представлений фільм.

Про це розповів член ради директорів Залу боксерської слави Ігор Франк.

«Вся публіка була в захваті від цієї 112-хвилинної стрічки», — заявив Франк.

За його словами, показ відвідали багато відомих акторів, серед яких був брат Джулії Робертс — Ерік.

«Він просто розсипався в компліментах після перегляду картини. Та й критики віддали належне роботі Себастьяна Денхардта», — відзначив член ради директорів Залу боксерської слави.

Нагадаємо, що світова прем'єра фільму «Кличко» відбулася також у США — в квітні в Нью-Йорку на кінофестивалі Tribeca Film Festival.

Додамо, що кінострічка про братів-боксерів вийде в український кінопрокат 6 жовтня 2011 року. Українська версія назви фільму звучить як «Кличко. На рингу».

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути