chrome firefox opera safari iexplorer

Група «ВВ» оголосила конкурс

14 вересня 2011 о 10:16

Українська група «Воплі Відоплясова» оголосила конкурс на краще виконання пісень зі свого репертуару. Результатом стане народний інтернет-трибют, який буде представлений в грудні.

Як повідомляється на сайті колективу, в трибюті, приуроченому до 25-річчя «Воплів», може взяти участь будь-хто незалежно від віку, рівня музичної підготовки і місця проживання.

«Традиційна ідея трибюту, коли одні артисти виконують пісні інших артистів, сьогодні вже не актуальна, оскільки результат завжди передбачуваний, а отже – нецікавий, – говорить фронтмен «ВВ» Олег СКРИПКА. – Інша справа – творчий альянс з публікою, це – чистий аркуш. Ми знаємо, що наш слухач – людина творча, обдарована. Дуже хочеться подивитися на власні пісні очима наших фанів, для нас це буде найкращим подарунком до ювілею».

Конкурс відкритий для всіх шанувальників «ВВ» – від професійних музикантів і груп до початківців, а також просто людей, які хочуть таким чином привітати улюблену групу з ювілеєм. Вік і географія учасників конкурсу не обмежені, стилістичні рамки – відсутні. Головне – щирість і оригінальність прочитання матеріалу.

Для участі в конкурсі необхідно зняти на відео виконання будь-якої пісні з репертуару «ВВ», викласти його в Інтернеті (YouTube, VKontakte або Facebook) і відправити посилання за адресою vopli.tv@gmail.com. Ролики публікуватимуться мірою надходження на офіційних сторінках «Воплів» у соціальних мережах (YouTube, VKontakte, Facebook, Twitter).

Роботи приймаються до 15 листопада. Підсумки конкурсу будуть підведені на початку грудня.

Переможця конкурсу визначать особисто музиканти групи «ВВ». Головним призом стане iPad 2.

З кращих версій буде складено народний інтернет-трибют, який вийде в грудні. Автори найцікавіших робіт також дістануть можливість заспівати разом з групою на концертах туру.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути