chrome firefox opera safari iexplorer

Конкурс дитячих творів «Діти про свій рідний край» продовжено!

06 вересня 2011 о 16:14

До 20-річчя Незалежності України Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» за інформаційної підтримки світоглядного порталу «Рідна країна» та газети «Лівобережна» проводять конкурс дитячих творів «Діти про свій рідний край».

Участь у конкурсі можуть взяти діти дошкільного та молодшого шкільного віку, які можуть  надіслати на адресу організаторів свої малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку), в яких розповісти, як і чому вони люблять свій рідний край.

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки – книги для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку, видані видавництвом «Веселка». Окрім того, кращі твори та малюнки будуть розміщені на порталі «Рідна країна» та надруковані у газеті «Лівобережна».

Конкурс триває більше місяця, і його організатори вже отримали безліч прекрасних дитячих малюнків та розповідей. Всі вони надзвичайно цікаві, красиві та щирі. Але це ще не кінець! Зважаючи на велику кількість бажаючих взяти участь у конкурсі, було прийнято рішення продовжити термін його проведення до 1 жовтня 2011 року.

Отож поспішайте! Ми чекаємо ваших розповідей та малюнків про свій рідний край.

Умови конкурсу

Малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку) необхідно надсилати до 1 жовтня 2011 року на електронну адресу: ridnakraina@ukr.net (формат файлу MS Word) або за поштовою адресою 02095, м. Київ, вул. Княжий Затон 21, 1 парадне, офіс 531.

В листі необхідно вказати дані про автора (поштову адресу, дату народження, школу, клас, за бажанням можна прикріпити фото).

Підсумки конкурсу будуть підведені після 1 жовтня 2011 року та оприлюднені на порталі «Рідна країна» і газеті «Лівобережна».

Говорячи про ідею проведення конкурсу, його ініціатор віце-спікер парламенту Микола Томенко сказав: «Любов до України розпочинається з любові до своєї малої батьківщини, свого рідного села, селища, міста, де народився та живеш». За його словами, саме з метою пропагування патріотизму у дітей з наймолодшого віку його Фонд і вирішив провести такий конкурс.

«Рідна країна»

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути