chrome firefox opera safari iexplorer

МОНмолодьспорт перевірятиме школи

07 вересня 2011 о 18:20

Заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський звернувся з листом до начальника Головного управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації Віри Горюнової з проханням терміново розпочати ревізію змісту і форм багаторічних «новацій», а також продовжити пошук максимально прозорих і зрозумілих батькам форм підтримки діяльності навчальних закладів у м. Києві.

Про це УНН повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

Це повязано з тим, що до міністерства надходять листи, чимало дзвінків під час прямих телеефірів і звернень від батьків учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва з приводу збору грошей.

Асортимент самий широкий. Зокрема, це стосується педагогічних експериментів, які потребують значних коштів на «особливі» підручники, зошити і т.п.

За словами Бориса Жебровського, деякі експерименти нагадують комерційні проекти.

Підсумки цієї роботи будуть підведені у жовтні.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути