chrome firefox opera safari iexplorer

На відкритті «Олімпійського» заспіває Шакіра

26 вересня 2011 о 11:46

На урочистій церемонії відкриття НСК «Олімпійський» співачка зі світовим ім'ям Шакіра виконає кілька пісень. З чуток гонорар співачки складе від 500 тис. до 800 тис.дол.

Відкриття «Олімпійського» заплановано на 8 жовтня. На київському євростадіоні відбудеться шоу, в якому візьмуть участь більше двох тисяч артистів, а вже 11 листопада — перший матч на реконструйованій арені між збірними України та Німеччини.

Довгий час організатори урочистої церемонії тримали в секреті, хто зі світових знаменитостей виступить на відкритті. Версії висувалися різні: сцену готували то Дженніфер Лопес і Бейонсе, то Леді Гага і Пінк.

За джерелами «Комсомольської правди в Україні», 8 жовтня на «Олімпійському» виступить, мабуть,найвідданіша футбольна фанатка зі світу музики — Шакіра. У зірки — величезний досвід концертів перед шанувальниками футболу.

Її пісня Waka Waka стала гімном чемпіонату світу з футболу в ПАР у минулому році.

Приватне життя співачки теж нерозривно пов'язана з найпопулярнішим у світі видом спорту.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути