chrome firefox opera safari iexplorer

Новий роман Люко Дашвар у продажу з 15 вересня

07 вересня 2011 о 16:25

Роман «Макар», перша книжка нової трилогії Люко Дашвар «Биті Є», надійде у продаж по всіх книгарнях країни вже 15 вересня. Перші презентації нової книжки Золотого автора України пройдуть у Львові на Форумі видавців та Києві.

Трилогія «Биті Є», яка вийде у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», розпочинається першим романом «Макар» — це історія з життя одного пристосуванця, яких можна в наш час зустріти безліч. Макар – хлопець без стійких моральних принципів, він користолюбний хамелеон за кермом службової автівки, він у клітці чужої квартири, у тягучих обіймах обридлої коханки. І ніколи Макар так гостро не відчував, що все в його в житті неначе позичене, як тоді, коли його серце виплекало щось своє – справжнє почуття до дівчини, яка ні з ким його не ділитиме. Макару доведеться обрати відповідь на актуальне питання нового покоління – «Гроші чи кохання?»

Роман «Макар» — це історія кохання з першого погляду, але за умов стрімких київських реалій сучасного життя, коли навкруги впливові народні депутати, їх помічники, військові генерали, економічні злочини, рейдерські захоплення, тендери, великі держзамовлення. Трилогія «Биті Є», зі слів авторки Люко Дашвар, матиме продовження романами про метросексуала «Макса» та бунтара «Гоцика», й буде розповідати про подальше життя хлопців з роману «Рай. центр». Варто відмітити, що «Золотому автору» «Коронації слова» Люко Дашвар саме час змінити цей статус, офіційно закріплений за нею зі стотисячним накладом, на «Платинового автора»: уже понад 200 тисяч примірників її творів знайшли свого читача.

Роман «Макар» буде презентовано у найбільших містах країни. Вперше новий роман можна буде побачити на прес-конференції, яка відбудеться у Києві 7 вересня о 16-00 в «Укрінформі» (вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»).

Львів побачить нову книжку на презентаціях, що відбудуться у рамках Форуму видавців:
16 вересня 15-00 стенд №103, видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля», Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17).
16 вересня 17-00 ресторан «Дім легенд», (вул. Староєврейська, 48).
Перша презентація у Києві відбудеться 22 вересня о 18:00 у Книгарні «Є», Лисенка, 3.

Новину додав KOlya

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути