chrome firefox opera safari iexplorer

Проїзд у громадському транспорті Києва подорожчає до 2,45 грн

15 вересня 2011 о 12:33

Проїзд у громадському транспорті Києва повинен коштувати 2,45 гривні, заявив Глава КМДА Олександр Попов. При цьому чиновник підкреслив, що до певного моменту проїзд в транспорті дорожчати не буде.

«Об'єктивно проїзд в громадському транспорті потрібно збільшувати до 2,45 гривні. Ми цього не робимо і кожен місяць знаходимо ресурс, зокрема і за рахунок коштів Кабінету міністрів, щоб профінансувати цю різницю. Це нелегка ноша. Але, розуміючи, що у киян сьогодні багато проблем, ми хочемо хоч би певний час не збільшувати ціни на проїзд», — сказав Попов.

Сьогодні вартість проїзду в автобусах, тролейбусах і трамваях в столиці складає 1,5 гривні, в метро — 2 гривні. Керівництво Київського метрополітену при цьому неодноразово заявляло про необхідність підвищення вартості проїзду в метро.

Нагадаємо, на початку вересня проїзд в деяких маршрутках подорожчав до 3 гривень.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути