chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні збірна України зіграє з Уругваєм

02 вересня 2011 о 11:27

Сьогодні, 2 вересня, у п'ятницю в Харкові на стадіоні Металіст о 21:00 збірна України з футболу зіграє товариський матч зі збірною Уругваю.

Напередодні матчів цього збору у Олега Блохіна нова проблема — центр півзахисту. Він не викликав Едмара, травму отримав Руслан Ротань, і виходить, що крім Анатолія Тимощука у складі більше немає центральних хавбеків. Звичайно, в Олексія Гая позиція саме така, але він не грав у центрі півзахисту, напевно, з осені. Може зіграти в півзахисті і Ярослав Ракицький, але це автоматично створює проблеми в обороні, повідомляє Football.ua.

Відразу чотири гравці можуть дебютувати в національній команді: Рибка, Бутко, Кривцов і Шиндер. Однак Блохін сам не приховує, що викликає нових, особливо це стосується молодих гравців, більше для знайомства. Спершу їм потрібно своїм ставленням переконати тренера, що вони готові грати в команді, тільки потім вони можуть розраховувати на вихід на поле або другий виклик. Тому нікого з цієї четвірки в стартовому складі сьогодні не ризикнемо побачити, хоча може хтось з зумів вже вразити тренерський штаб.

Збірна Уругваю зібрати всіх найсильніших все ж не змогла. Відразу декілька учасників недавнього Копа Америка на турнір не приїхали, в першу чергу мова йде про Альваро Перейра і Дієго Форлана. Втім, і без них склад команди Оскара Табареса вражає. Досвідчений наставник традиційно не став приховувати свій стартовий вибір, оголосивши його напередодні. Команда буде діяти за схемою 4-4-2, хоча набір різних розташувань гравців у Табареса великий. Попереду буде зв'язка Суарес — Кавані, в центрі оборони слід відзначити відсутність новачка Ліверпуля Коатеса, зате буде діяти зв'язка Лугано — Годін.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути