chrome firefox opera safari iexplorer

Стартував П’ятий конкурс благодійних проектів «Добро починається з тебе»

05 вересня 2011 о 20:30

Оголошено старт V Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе». Ця ініціатива дуже важлива за своєю місією – достукатись до дитячих сердець, закласти в юні душі відповідальність, на конкретних прикладах показати, що добро при бажанні може творити кожен. Тому потрібно не тільки виховувати у дітей доброту і милосердя, а й навчити їх практичному здійсненню благодійної діяльності.

Головна мета конкурсу – об’єднання зусиль, бачення та досвіду заради відродження в Україні благодійництва як норми суспільного життя і соціальної відповідальності; виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності; популяризація дитячих і молодіжних благодійних та соціальних ініціатив, підтримка соціально-активної учнівської і студентської молоді.

До участі в конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійних та позашкільних навчальних закладів, студенти, члени дитячих і молодіжних громадських організацій та об’єднань.

Ідею конкурсу «Добро починається з тебе» охоче підтримали і вчителі, і учні. За чотири роки реалізовано понад 1500 благодійних проектів, участь у яких взяли 400 тисяч дітей та молодих людей.

Постійним учасникам варто звернути увагу на зміни в конкурсних умовах. По-перше, на відміну від попередніх років, у конкурсі можуть брати участь благодійні проекти, які – повністю або частково – реалізуються з початку календарного року, тобто з січня 2011 р. У попередні роки до конкурсу допускалися лише проекти, реалізація яких співпадала з навчальним роком. І по-друге, – підсумкові матеріали приймаються виключно в електронній формі.

Кінцевий термін подачі матеріалів для участі в конкурсі – 1 березня 2012 року.

Більш докладну інформацію можна знайти на офіційному сайті проекту «Добро починається з тебе» .

Консультації за телефоном: (063) 422 39 82, e-mail: dobrokonkurs@gmail.com.

Оголошення про конкурс — http://www.ukraine3000.org.ua/img/forall/Dobro5.pdf

Аплікаційні форми — http://www.ukraine3000.org.ua/img/forall/Dobro5_Forms.zip

Новину додала Катерина Зоркіна 

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути