chrome firefox opera safari iexplorer

Табачник не збирається йти у відставку

02 вересня 2011 о 09:22

Міністр освіти Дмитро Табачник не збирається увідставку і не планує створювати партію. Інформація про відставку виявилася жартом Льовочкіна.

Як повідомлялося раніше, глава Адміністрації президентаСергій Льовочкін проанонсував швидке звільнення Табачника.

Насправді ніхто нічого не анонсував. Як повідомило джерело в Адміністрації президента, повністю «скандальна» відповідь Льовочкіна на питання про відставку Табачника була такою:

«Так, обов'язково, але невідомо коли». «І при цьому Льовочкін посміхався, всім виглядом даючи зрозуміти, що жартує», — додало джерело і пояснило, що найближчим часом звільнення міністра не планується, пише газета «Сегодня».

Відзначимо, у зв'язку з таким резонансом, ЗМІ вже почали міркувати про замінника Табачника і його політичне майбутнє.

А коли вчора вранці Табачник не з'явився в одну зі столичних шкіл, де він був у списку почесних гостей, відразу пішли розмови: готується до відставки, відзначає видання.

«Я сьогодні працюю у Вінницькій області. Ми відкрили нову гімназію в Шаргороді. І це була давня домовленість, яку 31 серпня я погодив з прем'єр-міністром», — розповів Табачник.

Щодо розмов про свою відставку Табачник поставився з іронією - він теж вважає, що Льовочкіна неправильно зрозуміли.

Водночас, нещодавно поширилися чутки, що Дмитро Табачник планує  створити власну партію, на що міністр категорично заперечив.

«Жодну партію створювати я не збираюся», — сказав Табачник.

Нагадаємо, що вчора, 30 серпня, голова Адміністрації Президента заявив, що на Табачника чекає відставка с посади міністра освіти.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини освіти Освічена

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути