chrome firefox opera safari iexplorer

Центр Києва очистять від зовнішньої реклами

01 вересня 2011 о 09:15

До Євро-2012 центр столиці Україні буде практично очищено від зовнішньої реклами. Про це заявив керівник Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко.

«Ми з Київською міською державною адміністрацією підписали меморандум про те, що частина площ прибираємо самостійно, частину площ, які встановлені незаконно, прибирають вони. При цьому вводиться мораторій на установку нової реклами», — розповів Біденко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Згідно з меморандумом це, в першу чергу, півторакілометрова зона навколо Центрального стадіону.

«Крім того, це проспекти Бажана, Возз'єднання, інші центральні магістралі — т.зв. „ворота Києва“. Реально ж це буде весь центр міста», — зазначає голова Асоціації зовнішньої реклами.

У Києві йдуть демонтажі, і в ряді міст також відбуватиметься упорядкування кількості реклами.

«Ми зацікавлені у зменшенні кількості реклами в місті — чим менше пропозиція по рекламі, тим вище попит на неї і вище ціна», — зазначив Біденко.

Як повідомляломя раніше, до Євро-2012, Кабмін планує поставити усіх безхатьків на облік. Під час реєстрації бездомним у паспорті пропишуть місце їх фактичного перебування.

30 березня

Інші дати
Година землі
Година Землі – це міжнародна щорічна година, яка завжди проводиться в останню суботу березня закликаючи людей вимкнути світло та електричні пристрої на одну годину. Розпочинається акція о 20:30 годині і триватиме до 21:30. Саме в цей період багатьох людей закликають зекономити світло хоча б на 60 хвилин. 
Розгорнути
Олексій Івахненко
1913 – український учений у галузі інформатики, обчислювальної техніки, автоматичного керування, кібернетики і математичного моделювання. Академік НАН України.
 
Розгорнути
Олексій Коломійченко
1898 –  український отоларинголог. Вперше в Україні застосував видалення сторонніх тіл з гортані, трахеї та бронхів без трахеотомії. Автор праць з проблем новоутворень вуха, горла і носа, отосклерозу тощо. Створив українську школу отоларингологів.
Розгорнути
Борис Романицький 
1891 – визначний театральний режисер і актор. Народний артист СРСР. Співзасновник і художній керівник Театру ім. М. Заньковецької, спочатку мандрівного, а з 1931 р. – стаціонарного в Запоріжжі, з 1944 р. – у Львові. Лауреат Шевченківської премії.
Розгорнути
Народився Микола Барабашов
(1894, м. Харків – 1971) - український астроном, дослідник Місяця і планет Сонячної Системи. Іменем М.Барабашова названо малу планету та кратер на Марсі.
Розгорнути
1922 року у Києві створений театр-студія «Березіль»
(нині - Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т.Шевченка)
Розгорнути