chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах розпочалась першість з міні-футболу «Осінь-2011»

14 вересня 2011 о 20:25

З моменту наших перших футбольних ігрищ пройшло три тижні. За цей час всі ми, учасники турніру, зрозуміли, що слід рухатись далі, позаяк поодинокі турніри мало того, що нездатні задовольнити наші спортивні апетити, та ще й повністю не зможуть виконати основної мети ініціативи ЗСУВ, а саме – якісний поштовх молоді, котра за різними причинами знаходиться, м’яко кажучи, не у дружніх стосунках зі спортом.

Тому раціональним продовженням нашої взаємодії стала регулярна футбольна першість, котра здатна ще більш зацікавити безпосередніх учасників та сформувати їхній вільний час на три подальші місяці.

Довго навіть не збиралися з думками – більшість відразу промовила своє тверде «так». Кілька команди випали, але ще більше додалося, тож вцілому вийшло 17 колективів.

Так, ліга з 17 команд, котрі розіграють титул чемпіона осінньої першості. Щонеділі, аж до пізньої осені ми, не зважаючи на погодні умови, можливо іноді лінь, або якісь дрібні проблеми, будемо грати у футбол. Щонеділі нас не буде цікавити нічого, окрім улюбленої гри. Телевізор, капці, суп та сесія – нехай ці речі залишаються важливішими для тих, кому байдуже хоча б на себе та своє майбутнє.

17 команд, 85 гравців, 17 турів, 9 ігрових днів, 136 матчів, безліч позитивних емоцій та безцінний вклад у здоров’я – таким має запам’ятатися нам ця осінь.

11 вересня ми розпочали. Трохи нервування, трохи нетерпіння, але без цього авжеж ніяк. Вранішнє сонце, що нарешті замінило дощову погоду в нашому місті, перші гравці на галявині – і це початок. Перші два тури цього дня пролетіли так, наче й не було їх. Залишились лише спогади та фото на згадку. Ну і звісно ж постфактум приємна втома в ногах.

Після першого ігрового дня сформувався пелотон з п’яти лідерів. Це «Газ-Мяс», переможець минулого турніру, котрий виграв обидва матчі з загальною перевагою 15:2. І це не зважаючи на значне оновлення складу команди та втрату голкіпера, що на перших змаганнях став кращим гравцем, а нині представляє команду Dream Team. Вона власне теж в лідерах, натужно, але здобувши дві перемоги. Без зайвих проблем отримали 6 очок на старті колективи Cherkasy Supporters, GoPlay та команда «Весняні ластівки», котра фактично є реорганізованим учасником минулих змагань «Динамо». Але це ще не все.

Зігравши всього один матч цього дня, найбільший фурор викликала команда-новачок в цьому турнірі, але далеко не новачок у спорті – «Вектра», перемігши своїх суперників з навіть не хокейним рахунком 13:3. Тому будемо з нетерпінням очікувати подальших матчів за її участю, щоб упевнитись, що це – не випадковість.

Але звісно не в титулах та призових місцях суть. Головне – дух командної боротьби та просто спорт. Спорт – це життя. Наше життя. Тому нашою грою ми закликаємо вас, таких, що лінуються або соромляться активно проводити своє життя, вимкнути монітор (піднятися з ліжка, подолати лінь, сором, байдуже пройти повз вітрину з алкоголем – потрібне підкреслити) та розпочати нове, здорове життя.

Насправді це просто. Елементарно просто. І цікаво. Плюсів – море. Мінуси знаходять лише відверті ледарі.

Майбутнє належить нам!

Новину додав zsuv.org.ua

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути