chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові презентували «книжку-з'їжку»

18 вересня 2011 о 20:50

На 18-у Міжнародному форумі видавців у Львові презентували «книжку- з’їжку», яка призначена для дітей віком від 3 до 5 років і вчить їх поведінки на кухні, передає кореспондент УНН.

За словами представника «Glowberry Books» Ольги Черепанової, видавництво ставило собі за мету створити такий продукт, який був би чимось середнім між мультфільмом, грою і паперовим виданням.

«Книжка-з’їжка», порівняно з її друкованим аналогом, має ширші можливості для реалізації пізнавальної та навчальної функцій.

Герої кулінарної історії разом з читачами досліджуватимуть кухонне приладдя, вгадуватимуть призначення продуктів і читатимуть голосом професійного диктора.

Книжка буде корисна також мамам і татам, адже, як вважає ілюстратор Ольга Дегтярьова, саме від батьківського прикладу залежить, як сприйматиме дитина електронний пристрій, і чи цікавитиметься іншими сферами життя.

Як повідомляв УНН, 18-й Міжнародний форум у Львові відкрився 14 вересня і завершується сьогодні, 18 вересня.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути