chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові провели флеш-моб проти алкоголю

20 вересня 2011 о 08:28

За офіційними даними лише за 1 рік від хворіб, викликаних алкоголевживанням помирають 46 тис. українців. Українські підлітки вперше пробують алкоголь до 11 років. З кожним роком ці цифри зростають із швидкістю світла…

З метою пропаганди здорового способу життя, 17 вересня, молодь, яка свідомо та тверезо дивиться на світ, провела флеш-моб в одному з найбільших торгівельних комплексів міста Львова “King Kross Leopolis” (“Ашан”). Для того, щоб показати згубний вплив алкоголю, учасники акції в назначений час одночасно впали, посеред торгівельного залу. Двоє інших в цей час розтягнули величезний банер із надписом ” Досить вживати отруту!”.

Також, у відділі продажу алкоголю, було розклеєно наліпки з надписом “Досить Бухати!”, які оперативно здирали працівники гіпермаркету. На цьому їхні дії не закінчились. Молоді не дали змоги до кінця висловити своєї позиції, адже ланцюгові пси, називаючи наліпки ”великою та жахливою” провокацією, затримали одного з учасників акції. Адже на територій торгівельного комплексу можна розкидатись лише флаєрами з пропагандою алкоголю та інших “високих” цінностей, бо за них в контору то ж заплатили.

Режим,побудований владою, все інтенсивніше працює за відомою фразою комуністичного “вождя”…для них смерть людей стає лише статистикою. І з кожним днем машина пропаганди працює все більше. Ми, в свою чергу, купляючи алкогольні та тютюнові продукти, підкидаєм грошей у цю систему, збагачуємо олігархів, знищуємо самих себе. Стаєм стадом, якому не потрібно правди.

Почни з себе. Будуй країну у самому собі.Чисту країну. Здорову націю. Режим перемогти зможемо лише ми!

Майбутнє належить нам!

Новину додав zentr.org

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути