chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові влаштували флеш-моб за здоровий спосіб життя

13 вересня 2011 о 09:42

3 вересня у Львові відбувся флеш-моб за здоровий спосіб життя. Організаторами акції стала молодіжна ініціатива ЗСУВ.

О 16:00 у самому серці міста, на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулося масове відтискання. Близько ста молодих людей, зібравши усі свої сили, довели, що наша нація – сильна нація! Хлопці спільними зусиллями поставили новий рекорд: 30 000 відтискань. Кожний учасник зумів зробити 300 відтискань. Це вперше в Україні!

До цього шаленого дійства зміг приєднатися кожен охочий. Серед лав мужніх хлопців, також можна було побачити і сміливих дівчат. До акції приєдналися та дивували своїми виступами турнікмени та трейсери. Уже не перший раз хлопці з Street Workout дарують нам незабутні емоції, та цього разу перевершили самих себе, показавши надзвичайні акробатичні трюки.

Трейсери дивували нас мистецтвом паркуру, та на мить заставили забути про існування земного тяжіння.

Акція проводилась з метою пропаганди здорового способу життя. Кожного року в Україні від хворіб, викликаних шкідливими звичками, помирають тисячі людей. Цифра зростає кожного року. За дитячим алкоголізмом – ми перші у Європі! А нам далі замилюють очі яскравою рекламою та ліберальними цінностями. Кому взагалі потрібна здорова нація? Нікому. Кволою та недолугою керувати легше. А ми далі закриваємо очі…

Саме така акція повинна привернути увагу до проблеми здорового майбутнього. Приклад цих мужніх хлопців, далеко не професійних спортсменів, мабуть, заставить задуматись молоде покоління та зрозуміти, що спорт – це майбутнє! Саме така акція заставляє не бути байдужими до проблем країни!

Хочеться подякувати організаторам та усім учасникам. Ми довели, що ми сильна та здорова нація. І майбутнє країни у сильних та здорових руках!

Новину додала  Вікторія Гладишева 

Молодіжна ініціатива ЗСУВ, zsuv.org.ua

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути