chrome firefox opera safari iexplorer

У нових «Сімпсонах» — серія про мафіозі Віктора з України

27 вересня 2011 о 11:16

25 вересня на телеканалі Fox у США відбулася прем’єра 1 серії 23 сезону культового мультсеріалу “The Simpsons” – “The Falcon and the D’ohman”. У серії багато часу присвячено Україні та “українській мафії”.

За сюжетом, на роботі головного героя серіалу – Гомера Сімпсона – з’являється новий охоронець – Вейн, пише myreport.com.ua.

За всяку ціну бажаючи з ним потоваришувати, Гомер запрошує Вейна у “Таверну Мо”, де Вейн рятує Гомера та друзів від нападу місцевого бандита Змія. Завдяки цьому Вейн потрапляє у місцеві новини.

“У той час у Києві…” Після двох невдалих спроб написати назву України англійською (“Ukrane” та “Ukreign”) титрувальник сходиться на думці: “На біса, та скільки там тих Києвів?”. У той час мафіозі Віктор бачить на YouTube Вейна і вирушає до Америки. Виявляється, Вейн колись був агентом ЦРУ й на прийомі у Києві випадково вбив дружину Віктора.

В Америці Віктор викрадає Гомера й дає про це ролик на місцеве телебачення. Щоб урятувати Гомера, Вейн прямує у район української діаспори – “Спрінґфільдську Малу Україну”, минаючи кав’ярню Tsarbucks, медичний заклад “Insane in the Ukraine” (“Божевільні в Україні”) та магазин одягу “Cossacks Fifth Avenue”. Вейн знаходить Гомера у льодовій арені “Гарячий як Троцький”, де вбиває Віктора та його посіпак.

Завершується серія тим, що Вейн знаходить нову роботу у місцевій автотранспортній інспекції, американському аналогові МРЕВ ДАІ

Відео можна подивитися тут.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути