chrome firefox opera safari iexplorer

У суботу Збаразький замок відкриє усі свої таємниці

16 вересня 2011 о 08:42

Телевізійний проект «7 чудес з Миколою Томенком» набирає обертів. Перші рейтинги після виходу програми про палац у Качанівці показали, що глядачі активно цікавляться своєю країною та її історико-культурною спадщиною.

Минув тиждень після перегляду відеоматеріалу про палац у Качанівці, а це означає, що можна підбивати підсумки та робити перші висновки. Окрім основного показу 10 вересня, на телеканалі ТВі програма з’являлася ще двічі у повторі. Як показують цифри, зовсім не даремно. Як і першого, так і в подальші рази, «7 чудес з Миколою Томенком» б'є  усі рейтинги каналу. 

Оцінювала сповнену таємничих легенд Качанівку переважно молода аудиторія: чоловіки та жінки від 25 до 44 років  (і у першому перегляді, і у повторах).

Оригінальний показ програми зібрав частку 2,3 по аудиторії від 18 до 54, що значно вище за середньотижневі показники каналу (1,11).

Окрім того, передача про Качанівку також  покращила частку слоту (середня погодинна статистика протягом тижня) майже вдвічі (1,03). Повторний вихід у понеділок о 15:30 (частка 0,6) також пройшов краще за середні слоту у цей період (частка 0,4 з 15:30 – до 16:00).

Таким чином, можна впевнено сказати, що проект не лише зробив вдалий та потужний старт, а й завоював свою небайдужу аудиторію.

Завтрашня передача з циклу «7 чудес з Миколою Томенком» буде присвячена одній з перлин Тернопільської області – Збаразькому замку, героїчне минуле якого не залишить байдужим жодного глядача.

Розпочнеться показ в суботу о 20-00 на телеканалі ТВі.

Це — тільки друга за рахунком програма із всього великого циклу, який складається з 21-го телесюжету про 21-го фіналіста всеукраїнської акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци».

Передачу  можна переглянути тут.

Довідково

Нагадаємо, що загальнонаціональна акція «7 чудес України» була започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році. Тоді, за результатами акції, країна визначила «7 історико-архітектурних чудес України». Вже за рік відбувся другий етап акції – «7 природних чудес України».

Зараз триває третій етап акції – «7 чудес України: замки, фортеці, палаци». 22 серпня серед 138 претендентів з усіх областей України експерти обрали 21 фіналіста: 7 найкращих замків, 7 найкращих фортець та 7 найкращих палаців.

За умовами конкурсу, остаточних переможців акції буде визначено шляхом експертного та Інтернет-голосування (50/50).

Триватиме голосування до 1 грудня 2011 року, а обрати власну сімку переможців та віддати за них свій голос можна на офіційному сайті акції.

 "Рідна країна"

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути