chrome firefox opera safari iexplorer

Вакарчук створив новий гурт «96,7»

07 вересня 2011 о 13:16

Лідер «Океанів» Святослав Вакарчук зібрав у студії не тільки старих друзів і колег, а й одних з кращих музикантів України для нового проекту.

Новий проект Вакарчука отримав назву «96,7».

«Ми записувалися вперше абсолютно всі разом. Це достатньо рідкісна технологія на сьогоднішній день. Ніхто не пише голос та інструменти разом, а накладками вже кілька десятків років. Ми зробили це, як в добрі старі часи — як у п'ятдесятих роках, коли іншої можлівості не мали», — каже Святослав Вакарчук.

І хоча, за словами Святослава, ідея проекту з'явилася у нього рік тому, про його реалізацію і запис альбому стало відомо в середині цього літа.

Основний склад гурту — це колишні і нинішні учасники «Океану Ельзи», а також декілька відомих музикантів.

За партію клавішних —  Дмитро Шуров, на бек-вокалі виявився Сергій Бабкін, барабани доручили Максиму Малишеву, а бас-гітару — Петру Чернявському.

Саундпродюсерування взяв на себе клавішник «Океану» Мілош Єліч.

Результати спонтанної співпраці рок-музикантів меломани почують наприкінці осені, коли світ побачить дебютна платівка групи «96,7».

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути