chrome firefox opera safari iexplorer

Верховна Рада відмовилася скасувати пенсійну реформу

06 вересня 2011 о 14:25

Верховна Рада відмовилася скасувати закон про пенсійну реформу. За прийняття відповідного проекту постанови проголосували 52 депутати при мінімально необхідних 226.

Ініціатори проекту постанови депутати від НУ-НС Юрій Кармазін і БЮТ Ольга Боднар пропонували скасувати реформу у зв'язку з порушенням процедури розгляду і голосування парламентом за цей закон.

8 липня Рада ввела підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років зі щорічним збільшенням його на 6 місяців, починаючи з 1 вересня.

Вчора, 5 вересня, 11 представників профспілок лягли перед будівлею на вулиці Грушевського, де проходила погоджувальна рада депутатів Верховної Ради, намагаючись перешкодити їм потрапити всередину. Деяким депутатам довелося переступати через молодих людей, які лежали на асфальті.

Своїми діями вони намагалися не допустити включення до порядку 9 сесії парламенту переголосування законопроекту про пенсійну реформу. Частина молодих людей тримали плакати з написами «Дякую правлячому класу за Президента Піночета», «Реформаторе, іди в театр».

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути