chrome firefox opera safari iexplorer

Віталій Кличко наступним хоче нокаутувати Хея?

11 вересня 2011 о 12:48

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко після перемоги над поляком Томашем Адамеком назвав своїм можливим майбутнім суперником британця Девіда Хея.

Як передає кореспондент УНІАН у Польщі, про це В.КЛличко сказав на прес-конференції у Вроцлаві після бою з Т.Адамеком.

«Не знаю, хто буде моїм наступним суперником. Дайте мені кілька тижнів відпочинку, і тоді можу це оголосити”, — сказав спочатку Віталій Кличко, проте одразу додав, що одним із потенційних противників може бути британець.

«Знаю, що Девід Хей хоче зі мною битись, і я теж хочу, бо він зачепив мене особисто і мого брата, і тому хочу його нокаутувати», — сказав В.Кличко.

У свою чергу Т.Адамек назвав В.Кличка «занадто мудрим», аби нав’язати йому свій спосіб ведення двобою.

«Відчував, що бій не точиться так, як би я хотів. Намагався якось обдурити противника, однак він був занадто мудрим», — сказав польський боксер.

Т.Адамек попросив вибачення у своїх уболівальників за програш, зауваживши, що український боксер мав значно кращі «фізичні переваги» в бою.

Він також запевнив, що не зазнав серйоних травм та почувається добре.

В.Кличко назвав нелегким поєдинок з Т.Адамеком, відзначивши швидкість та витривалість свого соперника. «Адамек є найкращим, але не у важкій вазі», — додав він.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути