chrome firefox opera safari iexplorer

Віталій Кличко запропонував бій Валуєву

14 вересня 2011 о 21:32

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у нажважкій вазі Віталій Кличко хоче провести бій з колишнім чемпіоном WBA росіянином Миколою Валуєвим. Про це наш боксер розповів в інтерв'ю «Московському Комсомольцю».

«Я б з величезним задоволенням зустрівся з Валуєвим. Однак Микола досі не визначився зі своїм майбутнім: чи буде він продовжувати боксувати або через травми, які мучать його, остаточно піде в політику?», — здається питанням Віталій.

«Думаю, що поєдинок проти Валуєва привернув би велику увагу. І не тільки на пострадянському просторі. Так що якщо Миколі це цікаво, то нехай виходить на зв'язок!», — додав Кличко.

Іншим бажаним суперником для Віталія є англійський боксер Девід Хей. Віталій хоче провчити британця за образи на адресу братів Кличків і хоче зробити те, чого не вдалося Володимиру — нокаутувати Хея.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути