chrome firefox opera safari iexplorer

Володимир Кличко визначився з датою наступного бою

17 вересня 2011 о 12:16

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко проведе свій наступний бій з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі французом Жаном-Марком Мормеком 10 грудня 2011 року.

Поєдинок відбудеться у німецькому Дюссельдорфі.

Відзначимо, що Момрек провів на професійному рингу 40 боїв (36 перемог, з яких — 22 нокаутом, і чотири поразки).

Відзначимо, що 39-річний Мормек протягом кількох років володів чемпіонським титулом у першій важкій вазі. У 2009-му році француз вирішив продовжити кар'єру в надважкій вазі, отримавши до даного моменту три перемоги в новій ваговій категорії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переговори про бій Кличко – Момрек вийшли на завершальну стадію. Але офіційно сторони ще не підтверджували цю інформацію.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути