chrome firefox opera safari iexplorer

1 листопада реєструватимуть для участі у незалежному оцінюванні

21 жовтня 2011 о 13:26
Пробне тестування зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році буде проведено з дев’яти навчальних предметів.

Про це повідомляє портал Освіта.

Пробне ЗНО відбудеться наприкінці березня 2012 року та буде проведено у дві сесії.

24 березня регіональні центри оцінювання якості освіти проведуть тестування з української мови і літератури, біології, фізики та однієї з іноземних мов за вибором абітурієнтів. Відповідно 31 березня абітурієнти матимуть можливість пройти пробне ЗНО з історії України, математики, хімії, географії та російської мови.

Проведення пробного тестування з кожного предмета відбуватиметься об 11 годині.

Реєстрацію учасників пробного ЗНО проводитимуть регіональні центри оцінювання якості освіти з 1 до 30 листопада.

Оскільки метою пробного ЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, воно буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2012 році.

Як відомо, відповідно до листа МОНмолодьспорт, зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році планується провести з 14 травня по 7 червня. Враховуючи кількість випускників у 2012 році, тестування з української мови і літератури, математики та історії України буде проведено у дві сесії.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути