chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль свідомого батьківства проходить в столиці

07 жовтня 2011 о 14:17

7-8 жовтня у Києві відбуватиметься III Всеукраїнський фестиваль свідомого батьківства, до участі в якому запрошуються всі, хто планує, чекає або вже має дитину, а також для фахівці перинатального напряму.

Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, у рамках програми діятимуть майданчики для проведення лекційно-розважальних заходів. Передбачені лекції, семінари і майстер-класи на теми вагітності, пологів, грудного вигодовування, догляду за малюком та його виховання.

Запланована розважальна програма: робота творчих майстерень, проведення різноманітних конкурсів з призами і подарунками від партнерів, виставки фотографій «Диво народження» та малюнків вагітних жінок тощо.

Свято батьківства відбудеться у сімейному центрі розвитку і розваг «Дивосвіт» (станція метро «Оболонь», будівля з верблюдами на даху). Більш докладна інформація на сайтіhttp://www.asbfest.in.ua/киев/

Захід проводиться громадською організацією «Асоціація свідомого батьківства» за підтримки Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути