chrome firefox opera safari iexplorer

Київрада остаточно вирішить питання приміщення книгарні «Сяйво»?

19 жовтня 2011 о 15:57

Київська міська державна адміністрація запропонує депутатам Київради остаточно вирішити питання приміщення книгарні «Сяйво». Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов під час прес-конференції, повідомили УНН у прес-службі столичної мерії.

О.Пузанов зазначив, що відповідно до проекту рішення приміщення за адресою: вул. Червоноармійська, 6 буде передано КП «Муніципальний магазин» для організації в ньому сучасного комунального книжкового магазину.

«Потрібно поставити крапку в питанні приміщення книгарні „Сяйво“. І приміщення, і книгарня належать винятково киянам», – наголосив чиновник.

Також він зауважив, що книгарня відчинить свої двері для відвідувачів на початку листопада. Зараз у приміщенні КП «Київжитлоспецексплуатація» здійснює ремонтні роботи.

Окрім того, О.Пузанов зазначив, що усі працівники ТОВ "Книгарня «Сяйво», яке до 1 січня 2010 року орендувало комунальне приміщення, отримали запрошення стати співробітниками нового книжкового магазину.

"Від імені Головного управління внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення директору та головному бухгалтеру ТОВ «Книгарня „Сяйво“ було надіслано листа із пропозицією щодо працевлаштування колективу книгарні», – сказав заступник голови КМДА.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути