chrome firefox opera safari iexplorer

Міносвіти замовило брошури за ціною книг

14 жовтня 2011 о 13:15

ДП «Інформаційно-іміджевий центр», яке входить в структуру Міністерства освіти, за результатами тендеру 7 жовтня уклало угоду з ТОВ «Нетпрінт» на послуги зі створення рекламно-інформаційної та презентаційної друкованої продукції про Україну.

Зокрема про її систему освіти, різними мовами (50 тисяч примірників). Вартість угоди становить 2,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з тендерною документацією, компанія-переможець має видати додатковий тираж вже існуючих брошур, які запрошують в Україну на навчання (12 тис примірників, мови: китайська, арабська, російська), і буклетів з профорієнтації іноземних студентів (20 тис. примірників, мови: іспанська, китайська, арабська, турецька, англійська, французька).

Потрібно створити нові мовні версії брошур (8 тис. примірників турецькою, французькою та іспанською мовами) і одномовні версії на базі двомовних презентаційного фотоальбому про освіту в Україні (у вигляді книги, 4 тис). Також потрібно створити одномовні версії брошури про Україну на базі двомовних.

Середня вартість вищевказаної продукції становить 55,8 грн за один екземпляр. Це співставна ціна з ілюстрованими та товстими книгами про Гаррі Поттера, які можна придбати по 60-75 грн, пишуть «Наші гроші».

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути