chrome firefox opera safari iexplorer

На відкритті «Арени Львів» виступить відома співачка Анастейша

24 жовтня 2011 о 15:40

Американська поп-зірка Анастейша, яка 29 жовтня буде відкривати новозбудовану «Арену Львів», виступить з повноцінним концертом тривалістю щонайменше 45 хвилин. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомив генеральний продюсер церемонії відкриття стадіону Олексій Батьковський.

Він розповів, що, окрім основного виступу, можливо, співачка заспіває ще 1-2 пісні на біс. «Планується, що в день відкриття у Львові буде мінусова температура і можливо сніг. Тобто Анастейша дасть живий концерт на морозі», — сказав він.

Творець шоу хоча і не називає суму гонорару американки, однак наголошує, що це абсолютно адекватна ціна, яка набагато нижча ринкової. «Їй сподобалося шоу, яке ми організували на НСК. Коли зірка дізналася, що ті ж самі люди будуть готувати відкриття львівського стадіону, вона погодилася зробити концерт», — відзначив генеральний продюсер шоу.

За словами організаторів, під час урочистої церемонії на полі стадіону стоятиме сцена у вигляді фортеці. Саме з неї перед глядачами і з’явиться Анастейша. «Ми все зробимо весело і драйвово. На дворі буде прохолодно, тому уся програма буде тривати не більше 2-х годин», — зазначив шоумейкер. Він також повідомив, що окремий номер для себе запланувала українська співачка Руслана. «Її виступ буде яскравий, інтерактивний, у ньому буде задіяний глядач», — розповів О.Батьковський.

Крім того, до початку церемонії перед входом на «Арену Львів» виступатимуть львівські артисти, серед яких Владислав Левицький, Наталка Карпа, Андріана та інші.

Раніше УНН повідомляв, що, за словами генерального продюсера шоу відкриття «Арени Львів» Олексія Батьковського, постановка церемонії відкриття «Арени Львів» базується на розповіді про яскраві моменти історії міста Лева.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути