chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні футбольна збірна України зіграє з Естонією

11 жовтня 2011 о 09:20

Збірна України з футболу продовжує підготовку до домашнього чемпіонату Європи. Сьогодні команда під керівництвом Олега Блохіна у гостях зіграє з національною збірною Естонії.

За інформацією «Радіо свобода», Минулої п’ятниці українці здобули першу після серії невдалих результатів перемогу. В Києві підопічні Блохіна з рахунком 3:0 розгромили збірну Болгарії.

Олег Блохін взяв до столиці Естонії 19 футболістів, які перебувають у повній бойовій готовності і сповнені бажання зіграти проти естонців.

Не полетіли до Таллінну Андрій Шевченко, якого турбують болі у спині, Марко Девіч, який прибув у збірну з пошкодженням гомілкостопа та Олександр Шовковський, інформує prosport.tsn.ua.

По прибуттю в Таллінн збірна Україна відпочине в готелі, а ввечері вирушить на стадіон «Ле Кок Арена», де проведе тренування. А перед початком тренування Олег Блохін дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Додамо, що матч Естонія – України розпочнеться о 20:00 за київським часом, а транслюватиметься він на телеканалі Інтер.

Довідка

Склад збірної України

Воротарі: Андрій Дикань («Спартак» Москва, Росія), Олександр Рибка («Шахтар»);

Захисники: Богдан Бутко («Іллічівець»), Тарас Михалик («Динамо»), Євген Селін («Ворскла»), Артем Федецький («Карпати»), Дмитро Чигринський («Шахтар»);

Півзахисники: Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (всі – «Динамо»), Олексій Гай («Шахтар»), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва – «Дніпро»), Сергій Назаренко («Таврія»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина);

Нападники: Артем Мілевський, («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»), Антон Шиндер («Таврія»).

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути