chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні збірна України зіграє з Болгарією

07 жовтня 2011 о 11:14

Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на товариський матч між збірними України та Болгарії, який відбудеться сьогодні, 7 жовтня, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Анатолій Волобуєв, заслужений тренер України — 2:0

«Після чотирьох поразок гравцям національної збірної України прийшов час відчути смак перемоги. Вона необхідна, щоб українські футболісти здобули впевненість. Підопічні Олега Блохіна в окремі ігрові відрізки останніх поєдинків показували непоганий футбол, але провалювали кінцівки...

Чи довірить наставник місце на полі дебютантам? Думаю, і Селіну, до слова, вихованцю алчевського футболу, і Гармашу (луганського) буде наданий шанс, інакше в збірну їх би не запрошували. Що до Болгарії, то в цій команді йде процес омолодження. А після недавньої відставки головного тренера Лотара Маттеуса колектив привіз до Києва наставник молодіжної збірної Михайло Маданскі...»

Павло Шкапенко, колишній нападник збірної України — 2:1

«Пора, нарешті, нашій збірній виграти. Після низки невдач багато хто, в тому числі і я, переживаємо за команду, тому зараз просто треба перемогти, що, не сумніваюся, і зробить збірна України. Та й Болгарія — підходящий для цього суперник. До речі, не виключаю, що розрив у рахунку буде більше, ніж в один м'яч. Словом, у виграші господарів впевнений абсолютно. В іншому випадку, у нас відкриваються не дуже райдужні перспективи на домашньому Євро, що стрімко наближається.

Зрозуміло, проблем в українців достатньо, головна з них — оборона, причому вся лінія. Розумію Олега Блохіна, коли він просить назвати гідних кандидатів на ту чи іншу позицію. Можливо, вихід — це створення збірної України-2, де наставники головної команди зможуть знайти необхідних виконавців».

Олександр Заваров, колишній півзахисник збірної СРСР — 2:0

«Всі викликані футболісти збірної України, незалежно від того, хто вийде на поле, розуміють, що треба перемагати болгар. Здається, з мотивацією у підопічних Олега Блохіна не виникне проблем. Додає оптимізму і повернення в обойму команди Гусєва, Чигринського, Михалика. До того ж всі усвідомлюють, що нам потрібно розглядати це товариський матч як вирішальний у плані підготовки до Євро-2012. У свою чергу, у Болгарії пріоритетом залишаються офіційні поєдинки. 11 жовтня болгарам належить провести домашню зустріч з Уельсом...

Що стосується безпосередньо київського матчу, то припущу, що гра буде видовищною, а українські вболівальники, які прийдуть на стадіон, залишаться задоволені, адже господарі просто зобов'язані перемогти в цей вечір».

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні