chrome firefox opera safari iexplorer

«Сяйво» судитиметься з головою КМДА

01 жовтня 2011 о 09:51

Колектив книгарні «Сяйво» має намір судитися з головою Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим.

Про це повідомляє прес-служба «Сяйва».

"Найближчим часом, колектив книгарні подаватиме заяву до правоохоронних органів щодо ознак кримінальних злочинів у діях Олександра Попова, який, зокрема, ініціював руйнування історичної пам’ятки – «Ятки письменників», розташованої в будівлі книгарні «Сяйво», — заявила прес-секретар книгарні Юлія Валова.

Вона додала, що сьогодні боротьба за повернення «Сяйво» київській громаді набирає нових обертів.

"Начебто видерта з ненажерливих щелеп банди Черновецького в липні 2011 року, книгарня відразу потрапляє в поле зору нових, підозрюємо корупційних схем, новоспечених чиновників КМДА. І врешті новий голова КМДА Олександр Попов робить офіційну заяву про недопущення продовження оренди приміщень ТОВ «Книгарня „Сяйво“ і про створення кав’ярні з забавкою – друкарською машиною на місці легендарної книгарні», — наголосила Валова.

За її словами, працівники «Сяйва» переконані, що ласий шматочок території, розташований в центрі Києва не як не залишає в спокої міських чиновників.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути