chrome firefox opera safari iexplorer

Тепер українці зможуть замовляти персональні вагони та потяги

12 жовтня 2011 о 10:16

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») оголосила про можливість організувати додаткові маршрути поїздів на замовлення туристичних компаній напередодні новорічних і різдвяних свят.

Залізниця пропонує турагентствам оформляти замовлення на перевезення груп туристів в окремих вагонах різних типів (СВ, купе, плацкарт, вагон-салон, вагон-автомобілевоз), або формувати спеціальні туристичні поїзди.

При замовленні окремих вагонів подорож здійснюється за існуючим маршрутом пасажирського поїзда, до складу якого включаються замовлені вагони. Якщо ж на замовлення турагентства формується окремий потяг, то маршрут його прямування, час відправлення, зупинки в дорозі і їх тривалість визначаються замовником.

Для прикладу, вартість резервування 10 купейних вагонів по 36 місць у швидкому не фірмовому поїзді напрямком Київ-Львів з комісійним збором та збором за резервування коштуватиме туроператору приблизно 63 тисячі гривень, а аналогічний поїзд у напрямку Київ-Сімферополь — 78 тисяч.

Кожна з шести залізниць України має можливість формувати туристичні поїзди складом від 12 до 18 вагонів. У Києві замовити поїзд можна буде прямо в центральних залізничних касах.

Для своєчасної підготовки рухомого складу та виконання замовлень, залізничники закликають заздалегідь надавати заявки на формування туристичних поїздів.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути