chrome firefox opera safari iexplorer

Укрзалізниця попереджає про можливі збої у графіках

24 жовтня 2011 о 15:34

Укрзалізниця попереджає про можливі збої у графіку курсування поїздів міжнародного сполучення у період з 30 жовтня по 3 грудня 2011 року.

Можливі зміни графіку проходження поїздів на міжнародних напрямках пов’язані з рішенням Верховної Ради про перехід України на зимовий час, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця» звертається із проханням до пасажирів, які відправляються з 30.10.2011 по 03.12.2011 та вже придбали проїзні документи, «завчасно уточнювати час відправлення поїзда через довідкові служби вокзалів».

«У зв’язку з рішенням Верховної Ради щодо переходу на зимовий час вперше в історії країн СНД різниця у часі між Україною та Росією становитиме 2 години. Наразі залізничникам потрібно розробити новий графік руху пасажирських поїздів дальнього слідування, поїздів міжнародного сполучення та транзитних у надзвичайно стислі терміни. Робота над графіком ведеться в авральному режимі», — попередили у компанії.

Також в «Укрзалізниці» додали, що поїзди міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу, курсуватимуть за попереднім графіком, а за попередніми даними процес адаптації графіків триватиме до 3 грудня.

«Пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року у напрямку України, Росії, Білорусі або транзитом через вказані держави, та вже придбали проїзні документи, мають уточнити час відправлення поїзду по станції посадки», — йдеться у повідомленні.

Водночас Інтерфакс-Україна, посилаючись на прес-службу «Укрзалізниці» повідомляє, що поїзди в мiждержавному сполученнi прибуватимуть у перiод з 30 жовтня по 3 грудня 2011 року на станцiї призначення iз запiзненням до однiєї години за мiсцевим часом.

«Укрзалізниця перепрошує за тимчасові незручності, викликані об’єктивними обставинами та необхідністю узгодити із залізничними адміністраціями країн СНД новий графік руху», — сказано у повідомленні.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути