chrome firefox opera safari iexplorer

22 листопада на Майдані відзначать День Свободи

14 листопада 2011 о 17:04

Коаліція учасників Помаранчевої революції (КУПР) оголосила про проведення «Дня Свободи» 22 листопада. Про це повідомила прес-лужба організації.

Як повідомив Перший заступник Голови правління Коаліції Петро Михайленко, організація провела консультації з багатьма громадськими організаціями щодо спільних дій з відзначення знаменної дати.

За словами пана Михайленка, ця дата подвійна — сьома річниця Помаранчевої революції і перша — Податкового Майдану.

Організатори «Дня Свободи» закликають підприємців, які торік не отримали виконання своїх вимог, вийти на Майдан і добиватися захисту своїх прав.

Нагадаємо, «Місто волі» на Майдані Незалежності було організовано учасниками Коаліці, Голова правління організації Сергій Мельниченко координував його діяльність, і всупереч обіцянкам Президента України Януковича проти нього порушено кримінальну справу зі звинуваченням у «організації злочинної! групи» — так влада назвала активістів Податкового Майдану.

Коаліція учасників Помаранчевої революції виступила з заявою стосовно річниці Майдану і пропонує її до обговорення всіма патріотичними силами як основи для Резолюції, яку буде прийнято спільно 22 листопада.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути