chrome firefox opera safari iexplorer

Бориспіль перевірили до Євро

29 листопада 2011 о 10:27

Чотири з плюсом за знання англійської поставили персоналу Аеропорту «Бориспіль» волонтери. Майже за 200 днів до початку Євро вирішили перевірити їхній рівень знань мови.

Час на іноземну — в персоналу аеропорту є. Та задовго до Євро волонтери прийшли з перевіркою. Микола перетворився на допитливого гостя з-за кордону. Пішов гуляти аеропортом  і запитувати, як дістатися Києва.

Більшість працівників аеропорту — спик инглиш.

Миколі і про маршрути розказали і навіть хотіли поновити йому та другові гардероб. Продавчиня вишиванок розговорилася англійською і ледь не продала сорочки.

Утім, дехто з працівників аеропорту, ані з іноземцями, ані з українцями.

Як  і за скільки  дістатися Києва наш іноземець Микола та поспілкуватися з медиками не зміг. Ті зачинилися.

До лікаря не потрапили — зазирнули до аптеки. Там Англійської — не знають.

Прес-служба аеропорту — волонтерам-гостям здивована. Бо, каже, ж гостей Євро прийматиме зовсім інший Термінал. Там і персонал інший працюватиме. І він англійську знатиме.

Володіє англійською і міліція. Окремими словами так точно. Якщо не пояснять, так рукою вкажуть.

А от водії тих самих Скайбасів — англійською не дуже. Проте здивувати змогли іншими зворотами.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути