chrome firefox opera safari iexplorer

До України наближається зима

08 листопада 2011 о 09:37

У ніч на середу, 9 листопада, майже в усіх областях України температура знизиться до 3 градусів морозу, а в ніч на четвер — вже до 10-ти.

Вдень у вівторок та в середу ще буде 3-9 градусів тепла, а в Закарпатті і Прикарпатті — до плюс 13-ти, однак потім стовпчики термометрів опустяться і вдень.

У четвер синоптики прогнозують від 3 градусів морозу до 2-х тепла. Трохи тепліше буде на півдні та заході: вночі — близько нуля градусів, а вдень — 3-8 тепла.

8 листопада, за словами начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Людмили Савченко, в країні опадів не очікується.

В середу невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, пройде на Лівобережжі, а в четвер — в південних і східних областях. Опади супроводжуватимуться південно-західним вітром швидкістю 5-10 метрів за секунду. У середу і четвер на півдні та сході подекуди можливі пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.

У столичному регіоні опадів не очікується. Вдень у Києві та області стовпчики термометрів показуватимуть плюс 5-7 градусів.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля Здорова

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути