chrome firefox opera safari iexplorer

На ремонт Андріївського узвозу виділили перші 35 мільйонів

21 листопада 2011 о 10:55

Головне управління капітального будівництва Київської міськдержадміністрації 14 листопада уклало угоду з ТОВ «У-Б-С» на реконструкцію Андріївського узвозу в Києві.

Вартість угоди станосить 34,66 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має до травня 2012 року виконати роботи І черги будівництва – реконструкцію інженерних мереж, благоустрій та озеленення вулиці з реконструкцією дорожнього покриття.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через стислі терміни та на підставі виникнення нагальної потреби виконання будівельних робіт, повідомляється в обґрунтуванні.

Вибір саме ТОВ «У-Б-С» в якості підрядника не пояснюється взагалі. Компанія, зареєстрована в 2006 році за адресою масової реєстрації по вул. Грушевського 28/2 на киян Володимира Робака, Олега Гончаренка та Івана Іващенко, має статутний капітал 35 тис. грн.

Раніше глава КМДА Олександр Попов повідомив про намір провести реконструкцію Андріївського узвозу вартістю близько 50 млн грн. до Дня Києва в травні 2012 року.

«Ми поставили завдання, що до дня міста – до кінця травня, ми навели тут лад. Дуже серйозним питанням тут є інженерні мережі, вони будуть усі замінені і це обійдеться нам десь в 50 млн грн. Це дає гарантію, що ми півстоліття не матимемо проблем в цьому питанні», – сказав Попов.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути