chrome firefox opera safari iexplorer

Найбільш цікавими для молоді виявилися професії психолога та адвоката

24 листопада 2011 о 13:44

Дізнатися більше про професії, взяти участь у майстер-класах від фахівців українських компаній, тренінгах з особистісного розвитку, познайомитися з історіями успіху від професіоналів, отримати безліч приємних сюрпризів, скласти особисту карту бажань, навчитися ставити цілі на п’ять, десять, п’ятнадцять років та багато іншого встигли учасники другого профорієнтаційного фестивалю «ПРОФ Fest 2011».

Про це «Рідній країні» повідомили організатори фестивалю.

Загалом 404 людини 19 листопада 2011 року зібралися в Університеті «КРОК», щоб відвідати 43 майстер-класи та тренінги від представників 40 різних українських компаній, таких як Life:), Global Logic, «5 канал», Idea Group та ін.

Здобуваючи корисні знання і досвід, школярі та їхні рідні отримували ще й гарний настрій, адже атмосфера заходу була веселою та невимушеною.

Найбільшою популярністю серед молоді користувалися майстер-класи «Психолог», «Адвокат», «Маркетолог», «Програміст» та «Банкір».

За результатами анкетування школярів, яке провели організатори фестивалю, відповіді на питання «Яку професію обрати?» та «Яка професія буде приносити мені радість?» змогли знайти 96% учасників фестивалю.

Старшокласниця Юлія: «Взагалі я в захваті від організації! Це вражаюче! І мені дуже подобається те, що, крім майстер-класів, ми ще встигаємо і перекусити, і пограти в різні ігри».

Старшокласник Андрій: «Я відвідав майстер-клас, на якому розповідали про професію банкіра. Було цікаво дізнатися інформацію про роботу саме в цій сфері. Тепер я чіткіше бачу напрям, у якому в майбутньому збираюся працювати».

Під час кава-брейків школярі та їхні батьки активно брали участь у грі «КРОК до студентського життя» і квесті, створювали власну карту мрій, відгадували професії у грі «Поле ПРОФ Fest» та робили багато іншого. Кожна гра була пов’язана з вирішенням проблеми професійного вибору. Навіть танцювальний флеш-моб, який завершував фестиваль, мав на меті змотивувати молодь рухатися до своєї мети. По закінченню заходу кожен учасник випустив у небо кульку, написавши на ній свою заповітну мрію.

Учасники «ПРОФ Fest 2011» стали першими власниками карток «PROF CLUB», які дають можливість бути в курсі цікавих професійних заходів.