chrome firefox opera safari iexplorer

У грудні стартує конкурс «Учитель року-2012»

08 листопада 2011 о 11:04

У грудні розпочнеться Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2012».Цього навчального року під час проведення конкурсу визначать найкращих педагогів з української мови та літератури, біології, англійської мови, етики та фізичної культури

У Міністерстві освіти підписано наказ, що передбачає проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у 2012 році.

Відповідно до наказу, у 2011/12 навчальному році Всеукраїнський конкурс буде проведено в наступних номінаціях: «Українська мова та література», «Біологія», «Іноземна мова» (англійська), «Етика», «Фізична культура».

Конкурс традиційно буде проведений у три тури, що відбудуться в грудні, лютому та березні відповідно.

Заключний тур конкурсу з української мови та літератури буде проведено у Рівному, з біології у Запоріжжі, з англійської мови в Одесі, з етики у Хмельницькому, а з фізичної культури в Луганську.

У відповідності з умовами проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012», учасниками конкурсу можуть бути вчителі – громадяни України, які мають відповідну фахову освіту, викладають у загальноосвітньому навчальному закладі предмет заявленої номінації та мають стаж педагогічної роботи не менше 5 років.

Участь вчителів у Конкурсі здійснюється на добровільних засадах. Переможці першого туру беруть участь у другому турі конкурсу, пише Освіта.ua.

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена