chrome firefox opera safari iexplorer

Україна представила нові проморолики до Євро-2012

25 листопада 2011 о 12:49

Україна випустила нові промоційні ролики до Євро-2012, які розповідають про Україну та майбутній футбольний чемпіонат.

Кліпи зняті для нової промоційної кампанії, яка має назву«High time to see Ukraine» («Саме час побачити Україну»). Вона стартує з 1 грудня й прийде на зміну серії «Switch on Ukraine».

Над новими відео працював режисер попередніх кліпів -Юліан Улибін. А операторську роботу виконав відомий український фахівець Юрій Король.

«Перед нами стояло завдання відобразити красу насамперед 4-х приймаючих міст Євро – Києва, Донецька, Львова та Харкова. Але до них ми ще додали відеоряд з фортеці Кам'янець-Подільська, високогірних Карпат, церковного Святогірська і кримського Тарханкута», - розповів Улибін.

Робота над роликами тривала півтора місяця, у них автори ідеї хотіли вразити світову аудиторію красою та дивовижною природою України.

"Ми не помічаємо навколишньої краси нашої Батьківщини. А завжди думаємо, що там – в Іспанії, Греції, Італії – краще. Своєю роботою я хотів зруйнувати ці стереотипи. Надзвичайно важливо, щоб люди, які побачать відеоролики, зацікавилися і захотіли перевірити, чи дійсно в Україні є гори у вигляді літери «А», або ж скеля, яка утворює букву «R», - резюмував творець рекламних сюжетів.