chrome firefox opera safari iexplorer

Українців шокувало відео з нічної вечірки школярів

30 листопада 2011 о 09:07

У клубах Києва регулярно проводяться так звані Teens-паті – «дитячі тусовки», на які приходять школярі від 13 до 18 років. Скандальне відео, на якому київські школярівідриваються в одному з нічних клубів Оболоні, стало одним з лідерів перегляду в Інтернеті.

Вечірка, на якій зібралося близько сотні дівчаток та хлопчиків, мало чим відрізнялася від дорослої клубної тусовки - алкоголь, сигарети, go-go girls, пише"Комсомольська правда в Україні".

Школярі зовсім не соромилися телекамер і сміливо розповіли журналістам телеканалу ТЕТ, що «читати книги і вчити вірші — дуже сумно і нікому не потрібно», а щоб заробляти багато грошей, потрібно «стати дружиною якогось класного чувака».

Еротичні танці та сексуальна тема на тінейджерській тусовці теж не табу. Заклик діджея обрати найсексуальніші сідниці нікого не здивував. На питання журналістів, чи може у дівчинки в 14 років бути сексуальний зад, одна зі школярок впевнено заявила: «Звичайно!». І додала, що займатися «цим» в 15-ть цілком нормально.

Діти влаштували в клубі справжній погром

На відео чітко видно, що майже всі школярі добряче напідпитку, більшість з них – із сигаретою в руках. Деякі з дівчат забралися на столи і влаштували далеко не дитячі танці. Багато юних відвідувачів ледве тримаються на ногах.

Один з хлопців зізнався журналістці, що через 10 років – коли йому виповниться 25 – він мріє тусити у клубах «з тьолками і друзями».

У клубі КП розповіли, що діти влаштували справжній погром.

«Діти — не подарунок. Дорослі не ведуть себе так, як вони. Весь клуб був розгромлений! Це був сумний досвід — більше таке не повториться! Ця вечірка була першою й останньою в такому роді...», — сказали в клубі.

Також там запевнили, що алкоголь дітям ніхто не продавав, але вони самі «дорвалися» до нього. А більшість хлопців прийшли в бар вже п'яними.

Утім, подібні «дитячі» тусовки давно йдуть і в інших клубах міста. Фейс-контроль для них один — відвідувачам має бути 14-18 років на вигляд. Починаються вони досить рано — близько 18.00.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути