chrome firefox opera safari iexplorer

ВР дозволила перекривати дороги під час проїзду високопосадовців

16 листопада 2011 о 14:02

Народні депутати відмовилися розглядати законопроект про заборону перекриття дорожнього руху під час проїзду високопосадовців.

За включення законопроекту Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, зареєстрованого народним депутатом Арсенієм Яценюком, до порядку денного роботи парламенту проголосували лише 90 народних депутатів із 399, зареєстрованих у сесійній залі.

Законопроектом пропонувалося внести зміни до статті 26-1 Закону України Про дорожній рух в частині скасування можливості обмеження або заборони руху транспортних засобів, пішоходів на окремих ділянках вулиць, автомобільних доріг під час проїзду автомобільним транспортом Президента України, голови Верховної Ради України і прем'єр-міністра України.

Цим законопроектом Яценюк також пропонував внести зміни до статті 3 Закону України Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб і заборонити будь-яке обмеження закріпленого Конституцією України принципу рівності громадян, свободи пересування та інших прав і свобод людини при здійсненні визначеної цим законом державної охорони органів державної влади України та посадових осіб.

Нагадаємо, раніше лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк  вніс до Верховної Ради законопроект про заборону супроводу та перекриття дорожнього руху під час проїзду кортежу Президента, прем'єр-міністра України та голови Верховної Ради.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути