chrome firefox opera safari iexplorer

Андрій Ярмоленко став кращим футболістом чемпіонату України

30 грудня 2011 о 11:17

У вчорашньому номері популярної газети Команда підведені підсумки 17-го за рахунком щорічного референдуму з визначення найкращого футболіста України року, що минає.

У 2011-му визнання колег-гравців і тренерів команд прем'єр-ліги домігся півзахисник київського Динамо та збірної нашої країни Андрій Ярмоленко, який набрав за підсумками голосування 272 очки.

На другому місці — бразильський півзахисник Металіста Тайсон (99 балів), на третьому — воротар Шахтаря і національної команди України Олександр Рибка, який першу половину року відіграв за Оболонь (92).

У топ-десятку також увійшли: Марко Девіч (Металіст, 78 балів), Євген Коноплянка (Дніпро, 77), Вілліан (Шахтар, 74), Клейтон (Металіст, 66), Генріх Мхітарян (Шахтар, 58), Роман Безус ( Ворскла, 44) і Даріо Срна (Шахтар, 34).

Нагадаємо, нападаючий збірної України і московського Динамо Андрій Воронін став найкращим футболістом України 2011 року за версією видання Спорт-Експрес в Україні.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути