chrome firefox opera safari iexplorer

Для дітей до 16 років хочуть ввести комендантську годину

12 грудня 2011 о 17:43

Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму рекомендує парламенту прийняти за основу законопроект щодо перебування дитини у закладах громадського харчування та сфери розваг у нічний час.

Як повідомляє прес-служба ВРУ, законопроектом (реєстр. №8750) пропонується обмежити з двадцять другої до шостої години перебування дитини віком до 16 років у закладах розваг та громадського харчування без супроводу батьків чи іншого законного представника.

При цьому, планується впровадження адміністративної відповідальності власників чи посадових осіб цих закладів у разі порушення ними згаданих обмежень.

На думку членів Комітету, прийняття законопроекту захистить дитину від чинників, що негативно впливають на її фізичний, розумовий, моральний і соціальний розвиток, зменшить потенційну можливість вчинення щодо дітей протиправних дій, сприятиме зниженню рівня розповсюдження шкідливих звичок серед дітей.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути